Tengil söker nytt hem

Det är med ett täcke av sorg, vilandes över mig, som jag skriver detta inlägg.

Willie Nelson lämnade oss igår. Mig och Jonas alltså. Och Dolly Parton simmar sina sista längder.

Willie, vår ståtliga blå kampfisk var en fin individ. En medmänniska som aldrig ville omgivningen något ont och hans upprepade våldtäktsförsök mot Dolly, var inget annat än ett desperat rop på närhet. Det är klart att vi hade våra konflikter, att våra önskemål och våra värderingar inte alltid såg likadana ut. Det gör ont att se honom lämna oss, och världen, efter en alldeles för kort tid.

Dolly, som antagit en annan färg, ibland ligger på sidan och inte riktigt finner kraft att röra sig på samma sätt som förut, är det också snart dags att ta farväl av. Denna starka kvinna, som höll hårt i sin oskuld och inte lät Willie komma till trots dagar av tjat och förföljelser, kommer alltid finnas kvar i våra hjärtan.

Vår tredje vän, Tengil. Vår tappra sugfisk som vi delat månader av både glädje och sorg med, är nu ensam i vår stora skål, och söker därför ett nytt kärleksfullt hem.

Känner du dig redo för ett möte med en färgstark individ? Har du hjärta och kärlek nog att mätta vår lille vän? Kan du klä dig i rollen som förälder och fostra vår ögonsten till den fullvuxna krigare vi önskar honom att bli?



Det här är Tengil. En ung akvariemal som är bedårande vacker, med spring i benen och ett hjärta av guld. Han älskar att ligga gömd på botten av akvariumet och man ser honom sällan. Men de sällsynta stunderna han visar sig, ofta i samband med vattenbyte, väcker han så pass starka känslor att man får hålla i sig för att inte hejdlöst falla ner i den känslomässiga orkan hans närhet skapar.


Nypris: 35 kr
Vårt pris: 5 kr

Priset kan diskuteras vid snabb affär.

OBS! Vi lägger stor vikt vid familj och personlig kompetens.

Vänligen kontakta mig, eller min vapendragare Jonas vid intresse eller för mer information.


Kommentarer
Postat av: Anonym

HAHAHAHAHA du e fan inte klok..

2012-03-07 @ 23:49:55

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0