calle kristiansson från kristianstad

Calle (<3) hängde lös ikväll & jag har aldrig kännt mig så patetisk i hela mitt liv. Jag och emma skrek, grät, slogs med tv:n & skällde ut dom andra deltagarna. När han skulle sjunga igen slösade vi över 100 kronor på att rösta, blev pirriga i magen när man hörde han säga: "Hej, Calle hära. Vill bara att du ska veta att det betyder jättemycket för mig, tack så mycket" eller något sånt med sin underbara dialekt i telefonen.

Vi svettades lika mycket som han gör när han står på scen och i panik väntade vi på resultatet. När Mariette åkte ut och Calle fick stanna hoppade vi upp och ner, kramades och skrek av glädje i timtal! Men gud så underbart!

Jag, Emma och Björn spelade sen Trivial. Björn skulle få sin sista fråga och vi övervägde om emma eller jag skulle läsa. Jag hade en omöjlig vem-är-författaren-fråga men Emma envisades med att läsa hennes, för att den var "sååå svår"

- Vilken svensk kung gav namn åt vasaloppet?

Jag behöver nog inte säga mer..

Riktigt svår fråga, Björn måste vara ett geni som svarade rätt!

jiho

Det heter tydligen uran, inte urin..

Blir pinsamt att få tillbaka nkprovet..


bring it onnnnNNNN

Jag och Björn slog rekord idag. Töntigaste fightanledningarna på länge.

Men skulle inte du bli arg om du helhjärtat pluggat till ett nkprov och sen snor någon luften och påstår att etanol inte är ett biobränsle? Den fighten var värt blåmärkena.

Sen började vi bråka om att man inte kan ha en hel påse nachochips till tacos för sig själv. Kan tyckas vara ett onödigt bråk men vad gör man inte för att få ha rätt?

Nu har jag ont.

tänk om jag ångrar mig & sen ångrar mig igen

Igår for jag till coop med inställningen: "Fan vad skönt att sitta". Jag och mamma satt oss bekvämt ner på våra platser nöjda över att slippa stå och svettas med alla tokiga ungdomar. Angelica deppade ner sig lite över att hon inte fick stå. Men inte jag, jag var minst sagt strålande nöjd. 

Men ack så fel, redan när han drog introt till första låten så ville mina ben inte annat än hoppa. Vi studsade upp och ner där vi satt, sjöng med & kände onda blickar i nacken. Tydligen finns det folk som tycker man ska sitta ner på en sittplats..

Nåja, tänkte helt byta samtalesämnet till någonting jag i kissande stund kom fram till. Man både sjunger och spelar gitarr bättre medans man sitter på toa! Röstansträngningen beror då såklart på vilket ärende man uträttar. Inte för att fint folk bajsar. Nej, usch, nej.


lARS WINNERBÄCK

När mamma ringde och undrade om jag skulle hänga med på Lars Winnerbäck igår, så kände jag en stark kärlek till henne. Jag ska aldrig mer säga någonting dumt om den vacka unga kvinnan nå mer.

Hon är ju fantastisk, nästan som Lars.
Nästan!

Det jag egentligen ville få sagt var att han var underbar. Sådär perfekt så tårarna sprutade vissa låstar. Sådär perfekt bara. Sådär Larsig.


klyftig kvinna

Jag har ju berättat om min lärare Jonas högklassiga skämt, idag gjorde han det igen.

Ebba satt och pratade om att hon skulle till tandläkarn när Jonas slängde in kommentaren:

- Är det på håltimmen?

"Nej, det är efter skolan" sa Ebba som inte fattade Jonas jätteroliga skämt.

Men det är inte det roliga.

Emilia tog tillfället i akt och började skratta, peka och dumförklara stackars lilla Ebzi. Jag förklarade för Ebba att han skojade, och menade håltimme som en typiskt Jonasskämt.

Efter en stunds tystnad börjar Emilia skratta igen..

- JAHA! HAHAHA, HAN MENADE SÅ! JAG FATTAR NU, HÅÅÅL I TÄNDERNA, HÅLTIMMEN! HAHA

Eh, jaa.. Emilia, vad skrattade du åt först då?

Kvinnan är så trög att jag vet inte vad!


skönt att se

Tänkte bara medela att Simon inte är den enda pojkvännen som använder sin flickväns jeansleggings. Även André har hakat på den minst sagt annorlunda trenden och ärvt ett par förstora jeansleggings av Kathy!

Jag är inte ensam längre!

we are family

Mamma frågade nyss om "sötkalle" (Carl Klang) har någon flört..

Borde jag bli orolig? Inte så sugen på en jämngammal styvfar..

<3

Här om dagen satt jag och spelade en av mina låtar och Björn sa att den var bra & inte nog med det:

- Alltså riktigt bra, skulle lätt kunna lyssna på den på spotify.
- Tack, antar jag?
- Ja, alltså.. Om nån annan sjöng den, din bajsröst förstör allt. Sälj den vetja, med någon som kan sjunga hade den varit riktigt fet!

Han vet hur man förstör en fin familjestund, jodå, nog vet han!

Kommer jag hem med ett par nya skor kan han också vara snäll ibland, typ:
- Dom var skitsnygga!
- Tack..
- Fast dom framhäver dina fetmaben, men dom hade sett bra ut på nån annan!

En tröja senare:
- Jävligt nice!
- Jaja, skippa den delen, och kom till det du vill få sagt..
- HAHA, har fan inte lagt märke till ditt gäddhäng förän nu, bra köp!

Ungefär så lever jag, varje dag.
Byta bror, någon?






born to ski



Min smygbög och snart även proffsskidåkare till pojkvän anser att det är en synd med mjukisbyxor, till och med på söndagar. Med den här överdelen måste han ju förlåta mig! Jag menar, born to ski? Antagligen!

Nu tänkte jag bjuda på lite bilder från lördagsrock:






foton: tommy björklund


Lägg märke till hur extremt snygga alla blev förutom jag? Samuel ser ju ut som en flickdröm.

Björn sitter och klämmer på mina bildringar runt magen, skrattar hårt och anser sig själv väldigt komisk. Sen har han mage att fråga om jag ska med på ica? Som att han inte redan gjort klart för mig att jag behöver jogga mer än jag äter och inte tvärt om!

Men vafan? Klart jag är på!

magnus betnér

Tydligen måste man hänga av sig jackan för 20 kronor för att få gå in i stora salen på kulturens hus. När biljettrivarn berättade detta för mig tyckte jag det var ytterst passande med en kommentar som denna:

- Det blir brandfarligare om jag tar av mig jackan, jag har bara linne under & jag lovar att jag är 10 gånger hetare då!

Mitt väldigt roliga skämt gick tyvärr inte hem, jag fick punga ut 20 kronor i alla fall..

När showen var slut och dom flesta lämnat kh ser vi självaste Betnér stå där och rulla tummarna. Jag reagerade som ett bakvänt fans och hälsade som om det var en gammal kompis. Hade just tänkt börja småprata om vädret eller någonting annat trevligt när jag insåg att han faktiskt inte vet vem jag är bara för att jag vet det.

Allting löste sig, jag klev in i tonårsfanrollen istället, svettades 10 liter nervositet från alla möjliga ställen på kroppen, klämde fram ett "fårvitakortmeddig?" i alldeles för hög fart & bad till gud att jag inte skulle kissa på mig.

Som tur var hade jag just tömt blåsan & tog mig därifrån med hedern i behåll.


RSS 2.0