en tyst minut

'There's nothing you can do, Harry'
'Get him, save him, he's only just gone through'
' - it's to late, Harry.
'We can still reach him - ' Harry struggled hard and viciously but Lupin would not let go.
'There's nothing you can do, Harry... Nothing... He's gone.'


Dö med mig nu en smula.







bjöN

Björn smäller en fluga och kommer inrusande till mig, lägger liket på min dator och säger:

- Du skulle sett flugan, helt sinnessjukt stor, typ såhär (han visar med händerna)
- Jag ser den ju..

pinsam tystnad

- Men.. den var större nyss, jag lovar!


Han fyller förövrigt 18 imorgon för er som känner er intresserade.

Fattar ni hur fuskigt det är? Åldern 18 skapar fantastiska möjligheter. Man kan tillexemtpel, vilket jag ser fram emot mest, ringa in på sånna där hemska ordprogram. Jag kan alltid orden men får aldrig ringa..

lösgommen

När jag tog bort min räls fick jag en gomtandställning, förmodligen för att jävlas. Hur som helst så berättade min tandläkare att om man tappar bort den så måste man själv punga ut 1500 för en ny. Till och med jag, som förmodligen skulle kunna tappa bort mig själv om jag inte höll i mig tillräckligt hårt kunde inte förstå hur det skulle gå till, eftersom den liksom är fast i munnen förutom när man äter och borstar tänderna.

Men mycket kan hända medans man äter! Idag for jag och Simon + familia till Ikea där vi även åt frukost. Jag glömde min tandställningsburk i bilen och la den invirad i ett papper på brickan. Sen åt vi klart och gick därifrån.

20 minuter senare påpekar Simon att jag inte har tandställningen i munnen. Den stackars lilla tandställningen hade följt med brickans innehåll ner i soporna. Låt oss tillägga att man lägger brickan på ett awesome rullband som försvinnner in i väggen.

Vi sprang tillbak, träffade en hjälpsam snubbe i köket som gav oss plasthandskar och två fulla sopkassar att rota igenom. Där stod vi och grävde oss igenom såsiga köttbullar, potatismos och snorpapper på jakt efter min extragom och dom enda två tankarna som susade runt var:

1: Mamma kommer styckmörda mig.
2: Sjuuuuuuukt bra bloggmaterial!








übermuörsan

Mamma är jättestolt över presenten hon köpt till simon, jag kan tyvärr inte skvallra om vad det är eftersom han inte fyller år förän på fredag. Det skriker mammas dåliga humor om den! Hon är i alla fall jättenöjd och skuttar omkring och pratar om den som om hon köpt värsta xboxet!

Typ såhär lät det:


- Hihihihohohoho, kolla i påsen, hihihohohoho
- Okej...
- Vad tycker du? Askul?! hehehohoiohi
- Aaa..
- HIHIHOHOHO, när björn fyller år funderar jag på att köpa xxx, hihihohoho
- Varför köper du inte någonting dom vill ha istället?
(Mamma blir tillfälligt förlamad av förolämpning)
- Neeeeeeeeeeää, jag ger det jag tycker dom ska ha!

Jag önskar att jag hade en mamma som var 50år inombords också. Som typ bakar bullar, ser fram emot kronprinsessans bröllop, inte skrattar åt sina egna skämt (helst typ inte skrattar alls), som älskar att städa och lagar förrätt, varmrätt och efterrätt till varje måltid.

Den enda gången hon förvandlas till übermorsan är när man kommer försent, bara får G, skolkar eller någonting annat som rör livets mening; skolan! Då blir det fart på gumman. Som här om dagen när min trötthet bestämde att jag förtjänade en sovmorgon. Inom loppet av 5 minuter hann hon springa tio varv runt lägenheten, dra in studiebidraget, be mig laga mat och tvätta själv framöver, förbjuda mig från att någonsin använda hennes dator samt skicka hem Simon. Jag fick ungefär varenda förbud en människa kan få på typ 5 minuter.

Jag kämpade mig upp av ren rädsla, tro mig när jag säger att den kvinnan kan morra.


fejjan

Ibland berättar facebook saker om mig som jag inte ens visste själv, t.ex. anledningen till att jag gör saker.

Idag fick jag veta det här:



Genialiskt facebook!

Nu kan jag använda det till argument nästa gång min moder klagar.

-

Bada inte med en lånebok!

Försök sedan inte torka den dränkta låneboken med en hårtork.


Inte för att jag varit med om det, antar bara, liksom.

RSS 2.0