we are family

Nu när vi ändå är på G..


Jag kröp som en myssugen hundvalp in under mammas arm i soffan. Envisades med att med att försöka skapa en konversation trots att mamma uppenbarligen fann det mycket intressantare att spela spindelharpan. Jag borrade in mig i henne, pratade och försökte förgäves vinna lite uppmärksamhet! Sen helt plötsligt utbrister hon:

- Lovisaaaaaaa! Kan du bete dig som en normal tonåring? Du ska inte krypa upp i soffan och förfölja mig hela dagarna. Gör nånting, tonåringar ska skrika och vara förfärliga!

Jag var inte sen med att uppfylla min mammas önskningar utan reste mig upp och skrek meningar som innehöll: jag hatar dig, jag ska supa mig redlöst full & jag skiter fullständigt i vad du säger. Sen smällde jag ordentligt i dörren när jag gick ut, sådär tonårsaktigt.

Sen kom jag smygande tillbaka, borrade in mig under hennes arm igen och kurrade som en kissekatt.



(Mamma är förresten bombsäker på att ni måste tro att hon inte har alla hästar hemma, vilket helt och hållet stämmer. Någon liten pålle är allt ute på grönbete)


gråter en skvätt

Kärleksfulla simon:

- Har du tänkt på en sak? Alla misslyckade barn har skilda föräldrar! Seriöst.

thanks dude



bildregn








(mina eksem ville säga hej)



Ett gott tandställningsskratt förlänger livet!


Det där var sista inlägget.

Lovar!


google goes rasist

Jag vet att jag egentligen har slutat blogga, men jag fick ett stort sug att dela med mig av en sak! Kanske finns någon trogen läsare som vägrar släppa taget som kikar in då och då.

Ibland är humorn på facebook faktiskt fantastiskt kul, som t.ex. den här gruppen:

"I lold when i saw this pic of pure racism"

Så kommer den här bilden upp:






2008-2010

Jag måste förklara mig. Anledningen till att jag är förfärligt dålig på att uppdatera är för att min dator är sönder. Före ni skänker en medlidande tanke i riktning mot mig måste jag berätta att TV:n också är det. Sörj med mig, gråt om det behövs.

luring, det är inte den egentliga anledningen.

Beror väl på att jag har absolut zero att skriva om också. Det är inte det att mamma har slutat bjuda på fina citat, säga och göra konstiga saker, nejdå, hon håller samma klass som förut. Emilia och dom andra flickorna levererar också lika mycket material som förr; jag kan bara inte uttrycka mig i ord längre. Jag har tappat hela skrivkonsten!

Jag är ledsen mina kära vänner, men min storhetstid är över. Nu går jag i pension!

Adios!




Låtsas sörja litegrann i alla fall!


Liiiiiiite!




kissemiss

Ny design, nytt innehåll!

Okej, precis samma innehåll. Men iaf lite bättre uppdatering!


Olle, dvs, den lagom tjocka katten vi har äran att ta hand om i två veckor har hitills kissat sisådär 8 gånger inomhus. Jag klagar, och mamma säger:"Han som är så sötipöt, lilla ollebolles kisselikiss luktar så gott så".

Måste dock erkänna att han är rätt skön..
Han sätter sig ner på hallmattan, fladdrar med ögonfransarna & skvätter lite medans mamma ser på.

Ni antar såklart att mamma flippade då, det är väl ändå en normal reaktion när man bevittnar en katt kissa ner ens matta? Men icke. Hon sa med sammetslen röst att man inte få göra så. Sen tog hon mattan och tvättade den i badkaret.

Historien tar inte slut där gott folk;

Mamma stoppar ut den nytvättade mattan på balkongen & Olle slinker med ut genom dörren. 3 sekunder senare var mattan nerkissad igen!

Är inte helt säker, men jag tror mamma och Olles relation förstördes lite den stunden!

#

Tack kära björn, för att du delade med dig av ett inlägg.

Tänkte bara medela, direkt inloggning på sin broders dator är riskabelt!

Jag gillar chips

CHACHA! Sitter här och kliar mig på bilringarna med ena handen nerkörd i en extrastor chipspåse. Har varit en väldigt tung dag idag vaknade 10 för jag kände att jag var alldeles för kOOl:P:P för att gå på de tidigaste lektionerna (dah liXXom). Jag har haft en helt otrolig analklåda hela dagen det känns som att någon har tänt eld på mitt rektum.

Sen for jag iaf till Åhlens där jag baxxa en Eminem cd men jag menar, vad gör man inte för hiphopen lixxom?

Vill oxå ge ett shoutout till min bror Björn Qvick som är Super_duper_awesome HEEEIDA

RSS 2.0